Kaszás Enikő vagyok, 2011 óta avivázom rendszeresen, 2015 óta oktatom is Solymáron és Budapesten, és nem tudom megunni. Fiatal koromban művészitornáztam (RSG), balettoztam és szertornáztam, ezért az avivatorna rögtön megfogott nőies torna elemeivel.
Eredetileg gépészmérnök vagyok és közgazdász, és miután gyermekeim Waldorf iskolába kezdtek járni, ismerkedtem meg a bothmer gimnasztikaval, amely ezekben az iskola típusokban a testnevelés, majd elvégeztem ennek az oktató képzését. Felnőtt csoportot is vezettem, de 2011 óta minden évben gerely hajításra tanítom az ötödikes gyerekeket a Waldorf olimpiákon, ami nagyon nagy öröm számomra.
2014 óta tanulom a térdinamikát (spacial dynamics), és annak terapeuta képzését is, amely szintén egy mozgásforma, és amellyel gyógyítani is lehet. Tanultam még masszázst és jelenleg az antropozófus terapeuta képzést végzem.
2017 óta a loveyourbelly-t is oktatom, amelyet a szétnyílt hasizom regenerálására fejlesztett ki egyik Aviva oktatótársunk.
Családi vállalkozásunk bio élelmiszerek kis- és nagykereskedésével foglalkozik 2002 óta.
Évek óta egyertelmű számomra, hogy az egészséges életmód és a mozgás az, amelyekkel kapcsolatos tudásom átadásával szeretnék segíteni az embereknek. Várlak szeretettel óráimra!