Telefon

+36205188199

E-mail

avivatornasolymar@gmail.com

Az Aviva Módszert a Budapesten született Aviva Steiner (Fazekas Gabriella) fejlesztette ki a 60-as években Izraelben a női egészség megőrzésére. Magyarországra Tóth Lívia hozta be és egészítette ki, valamint Avivával egyeztetve összeállította a könyvet is. A 2000-es évek elejétől egyre több nő ismerhette meg hazánkban a módszer jótékony hatását, és a világ sok országába is innen jutott el.

aviva módszer, aviva torna

A 18 gyakorlatból álló alap gyakorlatsor akár fél óra alatt elvégezhető, amit hetente kétszer ajánlott megcsinálni. A torna által fokozódik a vérkeringés az alhasi szervekben, a genitális zónában, amely beindítja az öngyógyító mechanizmusunkat a hormonrendszerünket is stimulálva, természetesen mindig korunknak megfelelően. Szerencsére most már sok szülész-nőgyógyász orvos ismeri és ajánlja az avivatornát, amely kiegészítő terápiaként is támogatja munkájukat.

Az Aviva módszer a WHO által bejegyzett speciális gyógy- és hormonális hatású gimnasztikai torna. A módszer segíthet a rendszertelen és fájdalmas ciklus, PMS, ciszták, miómák, pajzsmirigy rendellenességek, PCOS, endometriózis, korai petefészek kimerülés, termékenységi problémák, lombik programra való felkészülés, inszemináció előtti simulálás, petevezeték elzáródás esetén, valamint enyhíti a klimax tüneteit, a csontritkulás folyamatát lassíthatja, segít vetélés után regenerálódni, a hormonális eredetű testsúly többletet leadni, ill. a csökkent libidót emelni.

Az alap gyakorlatsoron kívül a következők segíthetnek még, melyek a módszer részei:

  • Ovulációt serkentő gyakorlatok
  • Várandosók tornája
  • Szülés utáni torna
  • Inkontinencia elleni gyakorlatok
  • Gyakorlatok férfiaknak