Telefon

+36205188199

E-mail

avivatornasolymar@gmail.com

A LoveYourBelly (LYB) a szétnyílt egyenes hasizom regenerálására kifejlesztett torna, amelyet Bagyinka Tímea állított össze.

Amikor megsérül a hasfal, az egyenes hasizom elveszti erejét, támasztó képességét, így legfontosabb feladatát se tudja beteljesíteni, vagyis, hogy megfelelően tartsa törzsünk elülső részét.
Reggel, amikor felkelünk még laposabb a hasunk, mert a gravitáció miatt a hasüregbe húzódnak szerveink alvás közben. Amikor viszont felkelünk a hasi szerveink elkezdenek süllyedni, amelyet egy egészséges egyenes hasizom még meg tud tartani, viszont a szétnyílt hasizom nem teljesen. Idővel kialakulhatnak süllyedések, gátizom gyengeség, köldök- vagy hasfali sérvek, hátfájás.

Love Your Belly aviva torna

Sokszor érződhet a gyomor és a belek működésén is, hogy valami nincs rendben, mert túl puha a has szerkezete.
Felmerülhet a gyanú, hogy szétnyílt a hasizmunk, ha a has nem húzódik vissza várandósság után és rendszeres edzés esetén sincs javulás, de kialakulhat akkor is, ha rosszul végezzük a hasizomerősítő gyakorlatokat.

Egy 3 órás alaptanfolyamon megtanulhatóak a gyakorlatok, amelyhez tartozik némi elmélet a hasizomról, és az életmódra, étrendre is kiterjedő praktikus tanácsok a mindennapokra. A gyakorlatok elsajátításával erősödik a hasizom, a hátizom, jobb lesz a tartás, karcsúsodik a derék, a has képes megtartó funkcióját betölteni, ami a gát terhelését is csökkenti.

A gyakorlatokat sose késő elkezdeni csinálni, viszont a tartós eredményhez rendszeresen kell végezni őket!

Tanfolyam solymári helyszínnel két héten belül megoldható, akár egyénileg is. Csoportoknak Bp-en, vagy Solymár környező települesein. Egyeztetés telefonon 06-205188199, vagy email-ben avivatornasolymar@gmail.com